Kennismaken

Alles op Jeroen Bosch is erop gericht onze leerlingen te laten opgroeien tot jongeren met voldoende zelfvertrouwen, ruime kennis en stevige sociale vaardigheden. Ook uw kind helpen wij graag bij zijn of haar ontwikkeling. 

Onze school spreekt u en uw kind aan? Dan bent u uiteraard van harte welkom om nader kennis te maken. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met onze directeur Yvonne Claerhoudt. Dit kan via onze contactpagina of door te bellen naar 0165-537091.

Nieuwe leerlingen kunnen worden toegelaten op de dag dat ze vier jaar worden of in overleg met de school, op een later, nader te bepalen tijdstip. De school handelt volgens de aanmeldingsprocedure van KPO.
Voor kinderen die vanuit een andere basisschool of vanuit een andere voorziening zich aanmelden, geldt eenzelfde procedure. 

Tijdens het gesprek kunt u al uw vragen stellen en krijgt u een rondleiding door de school. Uw kind is hierbij natuurlijk ook van harte welkom. U kunt in dit gesprek wat vertellen over het tot dan toe gevolgde onderwijs van uw kind(eren), zodat een eventuele overgang soepel kan verlopen. Voor verdere informatie bieden wij u de schoolgids aan.
Na dit gesprek kunt u zich definitief inschrijven.