Voor nieuwe ouders

U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind? Dan telt maar één ding: u wilt een school waar uw zoon of dochter helemaal tot zijn of haar recht komt. En dus gaat u op zoek naar een school die aanvoelt wat uw kind nodig heeft en het onderwijs op hem of haar afstemt. Herkent u zich hierin? Dan heten wij u van harte welkom op KPO-basisschool Jeroen Bosch.


Wanneer u de school binnen stapt, zult u kennismaken met onze 4 pijlers:

 

PERSOONLIJK: wij zijn een grote school, toch willen wij iedereen persoonlijk benaderen, zowel het kind als de ouders. We benaderen ieder kind als een uniek individu. We kennen zijn leerbehoefte en stemmen daar ons onderwijs en de leerlingenzorg op af.

 

RESULTAATGERICHT: ons onderwijsprogramma is zo opgesteld dat ieder kind wordt gestimuleerd tot maximale ontwikkeling. Op cognitief gebied, maar zeker ook op sociaal gebied. Door onze onderwijsmethoden individueel af te stemmen op de talenten van kinderen gebeurt het meer dan eens dat zij hun eigen verwachtingen overtreffen.

 

CREATIEF: naast ontwikkeling van kennis hechten wij ook veel waarde aan de ontwikkeling van creativiteit, waarden en normen en gevoel voor cultuur. Zo organiseren we eens per jaar een cultuurweek, dit jaar rondom DANS. Onze school ligt onder andere op loopafstand van de bieb, de Kring, de bioscoop.

 

VERNIEUWEND: onderwijs staat nooit stil. Als school zijn we steeds op zoek naar manieren om ons onderwijs aan de leerlingen te verbeteren. Zo zijn we onlangs gestart met het werken volgens de 1-zorgroute.

 

Alles op Jeroen Bosch is erop gericht onze leerlingen te laten opgroeien tot jongeren met voldoende zelfvertrouwen, ruime kennis en stevige sociale vaardigheden. Ook uw kind helpen wij graag bij zijn of haar ontwikkeling. Heeft u interesse in een verdere kennismaking met ons? Dan bent u van harte welkom op onze school.