Peter van Leeuwen

conciërge

Hoi, ik ben Peter van Leeuwen. Op school kennen ze mij als “meneer Peter”.

Sinds 1996 werk ik als conciërge op de Jeroen Boschschool. Ik heb het daar reuze naar mijn zin en kan me eigenlijk geen leukere baan voorstellen. Dat komt waarschijnlijk omdat mijn werk zo gevarieerd is. Kort gezegd, zie ik het als mijn taak om binnen onze organisatie randvoorwaarden te scheppen voor een goed en veilig schoolklimaat.

Het contact met de kinderen, ouders en collega’s is mij het meest dierbaar en ik ben dan ook blij dat ik voor hen het aanspreekpunt mag zijn.

Daarnaast ben ik coördinator TSO voor stichting Schoolkinderopvang 2eat&play. Voor alle vragen m.b.t. de tussenschoolse opvang kunt u bij mij terecht.

Verder houd ik erg van gezelligheid, lekker eten en drinken en van een grapje op z’n tijd.

U kunt mij mailen via concierge@jeroenboschkpo.nl