Marie-José van Maanen - Rebbens

leerkracht

Hallo, ik ben Marie-Jose van Maanen en ik geef sinds 2002 les op de Jeroen Bosch.

Het is werken met kinderen is uitdagend. Kinderen ontwikkelen zich optimaal als ze zich vertrouwd en veilig voelen in hun omgeving en een eerste vereiste is dan ook een goede sfeer in de klas.

Elke leerjaar heeft zijn leuke en bijzondere dingen. Het speciale in groep 3 is toch wel het leesproces, waarin de kinderen hele grote sprongen maken. Van losse lettertjes lezen aan het begin van het schooljaar, tot heuse verhaaltjes aan het eind. Het is fijn de kinderen hierin te mogen begeleiden.

Behalve aan lezen wordt in onze klas wordt veel aandacht besteed aan rekenen, schrijven en verkeer. Daarnaast natuurlijk ook aan tekenen, knutselen en voorlezen, waarvan zowel de kinderen als ik ontzettend  kunnen genieten.

Met mijn gezin woon ik in Roosendaal.

Ik vind het fijn om te lezen en te zwemmen en ik wandel graag met onze hond. Ik kan ontzettend genieten van vrije dagen in de buurt van zee en strand!

U kunt mij mailen via m.v.maanen@kporoosendaal.nl