Maaike Steenbak - van Kempen

leerkracht

Beste ouders en leerlingen,

bij deze wil ik me graag voorstellen. Ik ben Maaike Steenbak en inmiddels alweer 9  jaar werkzaam op Jeroen Bosch. Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een andere school van KPO. Ik werk in het onderwijs sinds 1999.

Dit jaar werk ik samen met juffrouw Debby in groep 5/6, een nieuwe uitdaging voor mij! De groepen 5,6,7 vind ik eigenlijk wel het leukste om in te werken. Je kan al hele goede gesprekken voeren met de kinderen over actuele onderwerpen. En de diversiteit aan vakken vind ik ook erg leuk. Ik probeer de kinderen overal actief bij te betrekken en ik vind dingen als respect, eigen verantwoordelijkheid en samen lachen belangrijk.  Ik werk dit jaar op maandag en vrijdag in de groep.

Verder zit ik in het KiVa team van de school.

Ik ben getrouwd en we hebben twee dochters, allebei inmiddels op de middelbare school. Ik woon met mijn gezin in Hoogerheide.
Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, fotograferen, uitstapjes maken met mijn gezin en ik hou van uiteten gaan. Ook probeer ik regelmatig te geocachen; wandelen of fietsen met de gps en onderweg opdrachten uitvoeren en “schatten zoeken”. Ook een leuke activiteit met het hele gezin!

Ik ga weer mijn best doen om er een leerzaam, gezellig schooljaar van te maken!

Vriendelijke groet,
Maaike Steenbak

U kunt mij mailen via m.steenbak@kporoosendaal.nl