Katrien Braspenning - Koeijvoets

leerkracht

Mijn naam is Katrien Braspenning. Sinds augustus 2007 werk ik als groepsleerkracht op de Jeroen Bosch school. Ik heb voor de groepen 1 t/m 5 gestaan.

Buiten het feit dat ik veel aandacht besteed aan taal, rekenen en lezen vind ik het groepsproces net zo belangrijk. Als de leerling zich veilig voelt in de groep zal hij zich beter en fijner kunnen ontwikkelen. Iedere leerling is anders en daar probeer ik in mijn onderwijs rekening mee te houden.

Om de leerlingen nog beter te kunnen begeleiden ben ik vorig jaar gestart met de Master Educational Needs. In mijn eerste jaar heb ik me verdiept in het automatiseren van sommen voor de middenbouw en technisch lezen. De komende tijd ga ik me bezighouden met dyslexie en het opstellen van een protocol (PLD) voor de Jeroen Bosch school.

Als ik niet werkzaam ben voor school, dan houd ik me vooral bezig met mijn gezin. Spelletjes spelen, leuke uitstapjes maken en op vakantie gaan doen we graag. Op zijn tijd houd ik van een goed boek en een aantal keer sporten per week mag zeker niet ontbreken.

Voorafgaand aan mijn PABO studie heb ik op het conservatorium de diploma’s docerend- en uitvoerend musicus behaald.  Omdat muziek maken mijn passie is wil ik regelmatig het orgel bespelen. In de Moeder Gods kerk vind je mijn dan ook een aantal zondagen in de maand.

U kunt mij mailen via k.braspenning@kporoosendaal.nl