Anouschka van den Beemd - Sikorski

leerkracht

Hallo, ik ben Anouschka van den Beemd en ik werk sinds 1997 op Basisschool Jeroen Bosch. 

Al van jongs af aan ben ik dol op zingen, knutselen ,uitleggen en kinderen. Een betere keuze dan juf worden kon ik me niet voorstellen. 

 

Ik vind het ontzettend leuk om voor de klas te staan. Inmiddels heb ik hier al in groep1-2,4,6 en 7 gestaan. Alle groepen hebben hun leuke kanten en echt een voorkeur heb ik dus niet. Ik probeer op zoveel mogelijk verschillende manieren de leerstof aan te bieden. Iedereen heeft natuurlijk zijn leukste vak. Bij mij is dat handvaardigheid, hier kan ik geen genoeg van krijgen. 

 

Ik vind samenwerken en sociale vaardigheden heel belangrijk. Ik denk dat de kinderen ontzettend veel leren van “uitleg geven aan elkaar”. Spontaniteit, eerlijkheid, respect en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die ik graag bij kinderen wil zien of ontdekken. 

Door mijn nieuwsgierigheid hiernaar heb ik me ontwikkeld tot gedragsspecialist op onze school en werk ik binnen de school dit jaar als Intern begeleider Gedrag op dinsdag en vrijdagmiddag.

Ook ben ik werkzaam als kindercoach in mijn eigen praktijk “kindercoachpraktijk JIJ!”. 

 

Als ik niet werk vind ik het heerlijk om met mijn zoontje en dochtertje op pad te gaan, een goed boek te lezen, taarten te maken of film te kijken. Ook ga ik graag joggen. Tot ziens!

 

U kunt mij mailen via a.v.d.beemd@kporoosendaal.nl