Reminder schoolreis dinsdag 16 juni a.s.

Roosendaal, 8 juni 2015 

Geachte ouders/ verzorgers, 

Zoals u wellicht weet is ‘Diergaarde Blijdorp’ dit jaar de bestemming van de schoolreis. De schoolreis vindt plaats op dinsdag 16 juni! Met deze brief willen we u verder informeren over de organisatie van deze dag.

De leerlingen komen ’s ochtends om 8:30 naar school. De kinderen van groep 1 tot en met 4 gaan eerst naar de klas. De kinderen van de groepen 5 tot en met 7 verzamelen bij de eigen leerkracht op het grote schoolplein, zij vertrekken om 8.45 uur, de kinderen dienen dus op tijd aanwezig te zijn!!! De kinderen van de groepen 3 en 4 vertrekken om 9.00 uur, de kleuters vertrekken om 9.15 uur. 

Alle leerlingen krijgen in de bus een T-shirt met het logo van school, deze leveren de kinderen aan het eind van de dag in de bus weer in. 

Gemaakte afspraken betreffende groep 1/ 2:
Per 3 kleuters zal er één begeleider mee lopen.Er lopen minimaal 2 groepjes met begeleiders bij elkaar. 

Gemaakte afspraken betreffende groep 3 en 4:
Per 4 leerlingen zal er één begeleider mee lopen.Er lopen minimaal 2 groepjes met begeleiders bij elkaar.

Gemaakte afspraken betreffende groep 5:
Per 5 leerlingen zal er één begeleider mee lopen.Er lopen minimaal 2 groepjes met begeleiders bij elkaar.

Gemaakte afspraken betreffende groep 6 en 7:
Per 6 leerlingen zal er één begeleider mee lopen.Er lopen minimaal 2 groepjes met begeleiders bij elkaar.

De kinderen moeten deze dag een gevulde rugzak meenemen. Dus voldoende drinken en een lunchpakket. Denk bij slecht weer ook aan een regenjas en bij mooi weer aan een pet of zonnebrand. Zakgeld is niet nodig! 

Wij willen u vriendelijk verzoeken uw zoon of dochter op deze dag met de fiets of te voet naar school te brengen en te halen, zodat we gevaarlijke situaties kunnen voorkomen! 

We verwachten rond 16.30 uur weer terug op school te zijn, dit is afhankelijk van het verkeer. U kunt de website in de gaten houden, daarop zal na 4 uur de verwachte aankomsttijd te vinden zijn. 

De kleuters gaan bij aankomst via de hoofdingang naar de klas. De ouders kunnen via de poort aan de rechterkant van de school naar het achterste schoolplein. Als de leerkracht de deuren openen, dan kunnen de kinderen in de klas worden opgehaald! De kinderen van de groepen 3 tot en met 7 verzamelen op het grote schoolplein. Pas als de groepen compleet zijn, mogen de kinderen worden opgehaald! 

Met vriendelijke groet,
Werkgroep schoolreis