Doe je mee fit is ok!

Beste ouders/verzorgers,

 

Het is u wellicht niet ontgaan dat de Week voor de Gezonde Jeugd eraan komt. Deze vindt plaats van maandag 11 t/m zondag 17 maart. Er staan heel wat leuke dingen te gebeuren in deze week, o.a.

Actrice en danseres Ingrid Jansen komt naar Roosendaal voor de grote kick-offScholen doen mee aan de actie ‘tegel eruit, boom erin’Een gezonde inspiratiemiddag voor basisonderwijs en kinderopvangPlaatsing van een nieuw watertappunt en waterlessen op scholen

 

Maar er staan ook een aantal leuke activiteiten gepland waar u samen met uw kind(eren) aan deel kunt nemen of naar toe kunt gaan:

 

Sjors Sportief en Creatief Kermis

Op vrijdag 15 maart kunt u samen met uw kind(eren) allerlei sportieve en creatieve activiteiten doen bij het Da Vinci College tussen 15.00 – 17.30 uur. Wat is er bijvoorbeeld allemaal te doen? Kickboksen, graffiti maken, smoothies proeven, knutselen, stormbaan lopen… Voor veel scholen is het een stakingsdag, een prima dag dus om bij ons wat leuks te komen doen! Deelname is voor kinderen van 4-12 jaar en is gratis. Laat ons via www.sjorssportief.nlweten of uw kind interesse heeft. Let op: online staat de juiste datum, in het boekje helaas de verkeerde.

 

Doe-je-mee-bingo

Ga je met jouw kind of het gezin de gezonde challenge aan? Download de bingokaart op www.jogg-roosendaal.nl of print de bijlage uit en win leuke prijzen!

 

Loop één van de beweegroutes in Roosendaal

Er zijn ontzettend leuke routes in Roosendaal die je samen met je kinderen kunt lopen. Op onderstaande dagen en tijden kun je met ons meelopen, maar je kunt ze ook prima zelf doen.

-             Beweegroute Kalsdonk: maandag 11 maart van 16.00 – 17.00 uur (start Brede School Vlindertuin) door Hakim

-             Kwiekroute Westrand: maandag 11 maart van 15.30 – 16.30 uur (start Huis vd Westrand) door Fanny

-             Fit route Langdonk: woensdag 13 maart van 14.30 – 15.30 uur (start wijkhuis de Wieken) door Rik

 

De week is voor ons geslaagd als zoveel mogelijk scholen, ouders, verenigingen, organisaties en kinderen deze week bewust stil staan bij een gezondere leefomgeving en een stap zetten voor gezondere keuzes maken. Doet u met ons mee?

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina:  @doejemeefitisoke

 

Met sportieve groet,

 

Meike van Wezel

 

Regisseur Doe je mee, fit is oké / JOGG


Download bijlage